Művelődésszervezőként dolgozom a nagykanizsai Móricz Zsigmond Művelődési Házban 1988-óta. Egy gyermekes családapa vagyok.

Az évek alatt számos tevékenységgel megismerkedtem, jelenleg több diplomával és hat szakmával rendelkezem, de még most is újat tanulok, s még vannak terveim a közeljövőre is tanulás terén.

Ismereteimről, szolgáltatásaimról a szolgáltatáslista menüpont alatt bővebben olvashat. Minden tevékenységemről számlát adok!

Jelenleg a nagykanizsai Zalagyöngye Táncegyüttes művészeti vezetője vagyok. Huszonhat éve táncolok, 20 éve oktatok. Szakmai sikereim közt kell megemlítenem több fesztiválon elért első helyezést, koreográfusi nívódíjat.

Néptáncos kötődésem folytán gyakran hívnak lakodalmakba vőfélynek is. A régi hagyományok újraéledése talán itt a legjobban megfigyelhető, egyre nagyobb az igény erre a szolgáltatásra, amit szívesen vállalok nem csak Nagykanizsán, de az ország egész területén is. Szövegeim, köszöntőim, rigmusaim a népi hagyományokból építkeznek, de a mai kor követelményeihez igazodva. A menyasszony búcsúztatásától kezdve az ételek köszöntésén, a menyecsketáncon át a hajnali vigalmakig - játékokkal, tréfákkal, anekdotákkal, táncokkal teszem látványosabbá, vidámabbá, hangulatosabbá az ifjú pár számára legfontosabb eseményt.

 


Névnap

2020. április 5. Vasárnap
Vince

 
A Nap kel 06:17-kor,
nyugszik 19:28-kor.
 

 
Holnap
Vilmos, Bíborka
napja lesz.

Facebook